Pre-coat

9,9519,90

Pre-coat is een absolute vereiste om de ondergrond super schoon en ook vetvrij te krijgen. Na behandeling met de Pre-coat kan de nanocoating worden aangebracht.

Clear

Description

Pre-coat, de 3-in-één cleaner (reinigen, ontvetten en ontsmetten)

Pre-coat wordt aangeraden voordat de Nanocoating wordt aangebracht. Het is zeer belangrijk dat de ondergrond grondig wordt gereinigd en ontvet om de maximale duurzaamheid van de Nanocoating te bevorderen. Pre-coat is een drie-in-één product dat reinigt, ontvet en ontsmet. De basis samenstelling van de Pre-coat is Isopropanol. Hierdoor is men zeker dat de ondergrond absoluut goed is ontvet. Dit is de basis voor elke nanocoating behandeling. Nanocoating is klein, zeer klein, zo klein zelfs dat het kan doordringen in het oppervlak, welk oppervlak dan ook, en het spreekt vanzelf dat als er niet goed is schoon gemaakt en ontvet, de nanocoating zich niet kan hechten aan het oppervlak waar het voor bedoeld is maar dat het zich gaat hechten aan het vuil of vet dat op het oppervlak ligt waardoor de lange duurzame werking van de nanocoating niet wordt gehaald.

Ondergrond

Het kan op bijna elke ondergrond worden toegepast. Indien u niet zeker bent kunt u een klein stukje proberen dat niet in het zicht is. Hou er rekening mee dat het echt schoonmaakt, op andere dan glazen oppervlakken kan de originele kleur iets terugkomen. Tot dusver zijn bij ons geen problemen bekend.

Voorzorgsmaatregelen

Pre-coat heeft als basis Isopropanol (99,9% alcohol) daarom raden wij aan enige voorzorgsmaatregelen te nemen om de ogen en de huid te beschermen.

Verwerking

Zorgvuldig sprayen, ook in de hoeken, goed inwrijven, even laten intrekken/drogen en daarna met een schone doek afnemen. Als het oppervlak ernstig is vervuild, kan deze handeling nogmaals worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat de Pre-coat volledig is gedroogd. Zijn er vlekken zichtbaar dan is de ondergrond nog niet helemaal ontvet en zal de actie nogmaals moeten worden herhaald totdat het resultaat naar wens is.

Specificatie Omschrijving
Naam artikel Pre-coat
Inhoud 100ml en 250ml
Bescherming ogen, huid en kleding
Verbruik 5-10ml per m²
Toepassing op alle niet zuigende ondergronden
Behandeling Schudden voor gebruik. sprayen en uitpoetsen met schone doek

Extra informatie

Inhoud

100ml, 250ml

Reviews

There are no reviews yet.

Add first review

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pre-coat

Pre-coat

Select Options
Clear