• nanocoating

Nano coating Glas+

Nanocoating Glas+ is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en…

Nanocoating Glas+ is ontworpen om gladde, glasachtige oppervlakken water- en vuil afstotend te maken. De hydrofobe (water afstotend) en oleofobe (vuil- en vet afstotend) eigenschap heeft als effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en materialen van milieuvervuiling minder hechten aan het oppervlak. Doordat deze deeltjes niet hechten aan de ondergrond, kan het oppervlak gemakkelijk worden schoongehouden, dat wil zeggen, zonder toepassing van schuurmiddelen en chemicaliën (“Easy-To-Clean” effect).

Autoruiten

De Nanocoating Glas+ is uitermate geschikt om aan te brengen op autoruiten. De autoruiten worden gladder zodat ook de aangevlogen vliegjes makkelijk zijn te verwijderen. Bij een bepaalde rijsnelheid is met regen de ruitenwisser nauwelijks nodig, het regenwater loopt aan de zijkanten van de voorruit weg. Bij ijsvorming op de ruit kan dit zonder al te veel moeite verwijderd worden.

Wij raden sterk aan om de autoruiten eerst met Pre-coat te ontvetten en te reinigen.

Pre-coat, de 3-in-één cleaner (reinigen, ontvetten en ontsmetten)

Pre-coat wordt aangeraden voordat de Nanocoating wordt aangebrachtHet is zeer belangrijk dat de ondergrond grondig wordt gereinigd en ontvet om de maximale duurzaamheid van de Nanocoating te bevorderen. Pre-coat is een drie-in-één product dat reinigt, ontvet en ontsmet. De basis samenstelling van de Pre-coat is Isopropanol.

Ongekend gemak van nano coating Glas+

Ga naar de winkel en bestel